09 februar 2012

Friends

Efter et par weekender med os selv i eget selskab har vi ikke lavet andet de forgange to fridage end at se venner og bekendte. Lørdag morgen fik vi besøg af vores gamle naboer med pigerne Cora, Iris og Madeleine. De havde glædet sig meget til at gense især Benjamin, og han var lige så glad for kvindeligt selskab. Det var lige så pigerne stod i kø for at at lege med ham. Næsten for meget opmærksomhed for sådan en lille fyr.

Lørdag eftermiddag kørte vi nord på for at besøge nogle nye venner Anja har mødt. De har danske rødder og en halv familie derovre østpå som de besøger et par gange om året. De forstår en del dansk men er ellers ærke-amerikanere, så det var sjovt at opleve den kultur-cocktail fra den amerikanske side. Meget flinke og nede på jorden mennesker som vi håber at se snart igen.

Søndag formiddag fik vi besøg af et andet hold gamle naboer, nemlig Tom og Lizzie som vi ikke har set siden efteråret. De er blevet forlovet, oversvømmet af Irene og måske snart gravide siden vi så dem sidst. De var så søde at have gaver med til Benjamin, da de desværre ikke kan komme til hans fødselsdag d. 19.

Til aften stod den på Superbowl med hele Cannondale-slænget inklusiv børn og kæledyr. Vi fik ikke talt hvor mange vi var hjemme hos vores venner Hannah og jeremy, men det har været +20 voksne og en håndfuld unger. Vi kom lidt tidligere end inviteret så vi kunne tale lidt med paret og Benjamin kunne hygge sig med deres dreng Ewan.

Ingen kommentarer: