19 februar 2012

I dag er det Benjamins Fødselsdag

Hurra, Hurra, Hurra!

365 dage er der gået siden vores lille dreng kom til verden. Det er helt udtroligt at tænke på der kun er gået eet år siden vi sad på hospitalet med vores lille ny. Vi har siddet og kigget på billeder fra dengang, ligesom du kan se eller gense det hele HER.
Der er sket så meget siden da, det er næsten slet ikke til at forstå.

Vi har holdt ægte dansk børnefødselsdag idag med vores Amerikanske familie. Vi har serveret dejlig chololade og kager til.

Kagemanden som i kraft at dobbel portion dej blev til mænner, brugte vi lang tid på at udsmykke, ligesom Anja brugte sidste weekend på at bage boller og muffins, så der var fem forskellige hjemmebagte tilbud til vores gæster.

Begavet blev han også den lille, og i royal stil kom lykønskningerne fra både fra nær og fjern samt søens folk. Tak til alle Jer i Danmark, der har sendt gaver, kort og kærlige tanker til vores søn.

Vores gæster kom klokken 1:00 PM; oversat til 13:00 på dansk med klædelig 15 minutters forsinkelse. Vi havde inviteret næsten 20, men da eet par lige havde fået deres eget barn og et andet skulle til en familiefødselsdag, var vi 15 inklusiv Simon, der havde taget turen fra NYC.

5 legekamerater af Benjamins var med, så der var masser af hjælpende hænder, da gaverne skulle pakkes op og indvies.

Vi er godt trætte nu, hans mor og Jeg. Det har været nogle fantastiske 12 måneder for os alle, og du derude ved computeren eller smartphonen skal også have tusind(smil) tak for at følge med i vores liv. Det sætter vi stor pris på.

Ingen kommentarer: