29 november 2011

Fridage

Efter Thanksgiving torsdag har vi haft tre fridage fredag, loerdag og soendag. Fredag er Black Friday, aarets stoerste udsalgsdag. Om black henviser til sort af mennesker eller sortner for oejnene i kilometer lange koer paa vejene og i butikkerne ved vi ikke, for vi holder os hjemme og nyder de mennesketomme gader og groenne arealer, hvor vi bor.













Der er en lille djaevel, der proever at appelere til ens jyske gener, for maaske gaar vi glip af nogle fantastiske tilbud derude, men vi har spurgt os selv flere gange om vi mangler noget, og er kommet op blanke hver gang.
Benjamin vil vi dog gerne snart erhverve noget nyt legetoej til, saa vi har vaeret et smut i Toys 'R Us og se paa udstyr. Her er det en lille elektrisk Jeep, der vakte begejstring. Faderen i huset havde nok mere set os komme hjem med et par haand-dukker eller et saet spillekort.













Jeepen er kommet paa oenskesedlen sammen med Peek-a-Boo boeger, Fisher Price Little People og Mega Blocks. Vi har godt nok erfaret at priserne er 50% af danske, saa vi opretter en boerneopsparing til ham i Danmark og regner med ikke at skulle slaebe julegaver med i flyveren retur til USA.













Hjemme igen fra butikken og Benjamin er kommet ude og sove i barnevognen. Han skal overtales til at ligge ned, men hvis man gaar en lille tur rundt om blokken falder han i soevn og sover gerne mindst en time eller maaske naesten to.













Hvem kunne ikke taenke sig at ligge og kigge op paa denne himmel pakket godt ind i dyner og puder og bare nyde den klare efteraarsluft.

Ingen kommentarer: