19 november 2011

New York efterår

Det er ikke kun i Norwalk, der er efterår i luften. Også i NYC er indbyggerne ude og nyde solens sidste varme stråler for 2011 inden sne og slud dækker træerne i Central Park. Sidste weekend tog vi til byen på sødag for at få sat et hak på vores New York bucket list.

Man ved jo aldrig hvornår man pludselig skal rejse herfra, så vi har en lille liste af ting vi vil have oplevet eller besøgt inden vi drager videre på nye evntyr.

De tre store museer er alle på listen: Moma, The Met og New Yorks Museum of Natural History. Sidstnævnte er lidt lettere at tage til med blebarn end en saming sf moderne kunst, så vi gjorde til første stop på vintersæsonens NY-Tour.

Museet er kendt for sin samling af prehistoriske fosiller, hvilket også var hvad der tiltrak os. Benjamin er selvfølgelig ikke stor nok til at forstå hvad de store samlinger af knogler forestiller, men han fulgte ivrigt med i sin fars fortælling alligevel.

Det var helt sikker familien af dinosaurer, der vakte størst begejstring hos drengene. Stegosaurus, triceratops og tyranosaurus, de var der alle sammen i næsten levende live. Deres opstilling og positurer var ihvertfald ganske livagtige.

Vi ville gerne have haft Simon med, men han lå brak et sted i Brooklyn, så ham fik vi ikke at se. Klokken fem gik vi gennem Central Park ned til Grand Central station (hvilket er 40 blocks) og tog toget hjem igen efter en dejlig dag.

Ingen kommentarer: