19 november 2011

Influenza

Uheldene står i kø for at få fat i vores lille Benjamin. Bedst som han sidste uge var ved at komme sig over sin brændte hånd og havde forbindingen af hele tiden kom han ud og lege med et andet barn, der havde medbragt en samling af baktierier fra børnehaven.
Sidste weekend startede det med løbende næse og her sidst på denne uge er der udbrudt full-on influenza-tilstand. På nuværende tidspunkt kan han sikkert kvalificere som et dødbringende biologisk våben med alle de parasitter, han slæber rundt på. Han har svingende feber og forkølelse og vi går også og snøfter med.

Benjamin er træt i løbet af dagen, spiser næsten ikke og er meget afhængig af voksenkontakt. Heldigvis sover han en del om dagen og fra 20 aften til 05 morgen, godt nok afbrudt mange gange i løbet af natten med snot og hoste, der holder ham fra at sove ordentligt.

For at komme baktusserne til livs har vi skoldet alt hans legetøj, sutter og sengetekstiler. Det har ikke hjulpet endnu, men vi håber han snart kommer sig over sin sygdom.

Ingen kommentarer: