26 november 2011

Thanksgiving

Thanksgiving er en særlig Amerikansk højtid, der modsat halloween og vallentines day ikke er vandret over vandene til resten af verden. Sikkert fordi helligdagene er historisk betinget, det er helt sikkert ikke fordi der mangler kommercielle årsager. Black friday, der er dagen efter thanksgiving, er nemlig årets største udsalgsdag med rekortomsætning år efter år.

Her i familien er det kun Benjamin, der er indfødt, så vi holder lav profil og nyder fridagene med afslappede aktiviteter. Torsdag var vi inviteret til traditionel thanksgiving middag hos vores udlejere som sidste år, men ellers havde vi ikke noget på programmet. Vejret har været skønt de sidste par dage, så vi samlede appetit med en løbetur med Benjamin.

Som du kan se på billederne, var vi ikke de eneste, der var ude og nyde det gode vejr torsdag morgen. Det er sikkert årets sidste sejltur, snart venter koldere vejr og måske sne som sidste vinter.

Til middagen hører kalkun, kartoffelmos en mas, cranberry sauce og et stort udvalg af andet tilbehør. Vores udlejere har hvert år huset fuldt af mennesker, både familie og venner.

Benjamin fik hurtigt charmet sig ind på den kvindelige del af selskabet mens hans far så fodbold i tv og mor konverserede.

Men ligesom når man rejser synes Bejamin at ude er godt, men hjemme er bedst.

Ingen kommentarer: