29 oktober 2011

Kinamand

Lidt forsinket er her et par billeder fra min tur til Taiwan og Kina. Det er ikke mange billeder, man husker at tage, men det er rart at sende hjem til Anja, så hun kan følge med i hvor man er på turen.
Første stop er Hong Kong lufthavn efter 16 timers flyvning stik nord over Arktis og derefter syd på mod Kina. Hele vejen op over nordpolen og ned på den anden side.

Ankommet i Taiwan har jeg normalt 3-4 dage med møder og enkelte tests. Her er det road test af den nye elektroniske Shimano gruppe.

Smalle veje i Taiwan countryside.

Ny destination, nyt fly. Denne gang til Tianjin i det nordlige Kina, helt oppe omkring Beijing. Der skulle jeg bese en ny fabrik vi overvejer at bruge til fremtidig manufaktion.

... Og endnu en ny hotelseng. Inden min tur på 2 uger er forbi når jeg at se seks til syv forskellige hoteller.

Maden er generelt rigtig god. Ofte er der to mulige kulinariske udfald:
#1 - Japansk tepaniaki og sushi som herunder...

... Eller #2: luksus kinesisk, tilberedt efter et børnerim:
Hønsefødder, gullerødder og halsen af en svane... Elller hvad med en skefuld søpølse:

På denne tur var jeg heldig at få arrangeret et døgn i Hong Kong mens jeg ventede på nogle kolleger. Jeg fik en dags sightseeing i Hong Kong centrum, Kowloon og en stor forlystelsespark lidt uden for byen.

Baggård i Kowloon.

Det er et privilegie at være afsted og spændende at opleve, men det er hjemme bedst og en befrielse at komme hjem til familien igen efter en lang tur uden babymos og wife.

2 kommentarer:

zzyytt sagde ...

mbt shoes online
golden goose outlet
adidas crazy explosive
louboutin shoes uk
yeezy
fila
air max 2019
kyrie 4
cheap jordans
nike polo shirts

Guðrún Peter sagde ...

Hej jeg hedder Gudrún Peter Jeg er fra København, men jeg flytter til Waterton Lakes National Park Canada med min mand. Ordene kan ikke forklare, hvor ophidset jeg er for genoprettelsen af ​​mit brudte ægteskab, og nu er min mand helt tilbage efter at have forladt mig og vores børn til en anden kvinde. Vi har været gift i syv år, og i løbet af vores ægteskab har vi haft en serie kampe, der fortsatte os indtil endelig han forlod med mig og vores børn og flyttede til Australien for at være sammen med en anden kvinde. han blokeret betyder alt for kommunikation, at han gør dem ugyldige. Jeg lærte mit liv var forbi, og mine børn underviste, at de aldrig ville se deres far igen. Jeg forsøgte at være stærk kun for mine børn, men jeg kunne ikke kontrollere de smerter, der plagede mit hjerte, jeg blev fortæret af sorg og smerte fordi jeg virkelig elskede ham. Hver dag og nat tænker jeg på ham, og jeg vil altid have ham til at komme tilbage med mig, jeg blev bogstaveligt talt skør og havde brug for en guddommelig intervention, så jeg fortalte alle mine problemer til en af ​​mine venner, der engang havde lignende udfordringer i hende ægteskab liv. Hun henviste mig til et meget stærkt mand navn DrIgbinovia. Hun sagde, at han var den eneste grund til den lykke, hun nyder til denne dag. Drigbinovia kan hjælpe, ødelagte forhold, sagde hun, at jeg var nødt til at sætte ham på prøve. Jeg kontaktede ham på hans e-mail doctorigbinovia93@gmail.com og han gav mig instruktioner om, hvad jeg skal gøre, og det gjorde jeg, så gjorde han en kærlighedstroll for mig. Til min største overraskelse, efter tre uger, ringede min mand mig og fortalte mig, at han savnede os så meget som børnene, jeg var så overrasket, mit hjerte var fyldt af glæde og spænding, og jeg begyndte at skygge mine tårer. Han undskyldte for sin fejl og undskyldte for den smerte, han forårsagede for mig og børnene. Sådan kom han tilbage til os med stor kærlighed og glæde, og fra den dag var vores ægteskab nu stærkere end før. Takket være Drigbinovia er han meget mægtig mand, så jeg besluttede at dele min historie for kvindernes skyld og mænd, der oplevede, hvad der skete. Jeg vil gerne have dig at vide, at der er en løsning. Drigbinovia er løsningen, en sand og kraftfuld spellcaster, der bad om at leve lang tid for at hjælpe kvinder og børn i deres tid af smerte. Og det har også magi til helbredelse af HIV, kræft osv. Eller WhatsApp ham via +2348144480786 GOOD LUCK.