01 september 2011

Den lange vej hjem ...

Jeg har læst at eksperter på området hævder det tager gennemsnitligt to til fire uger at komme sig over en Ironman og at de flestes krop vil være påvirket af anstrengelserne i mindst en måned efter løbet. Professionelle atleter genopbygger naturligvis hurtigere, men ser man på selv de travleste proffer er de ikke til start til to fulde IMs i samme kalendermaaned.

Det har ogsaa taget mig nogen tid at komme paa cyklen denne gang, for slet ikke at tale om at loebe. Jeg commutede til arbejde en lille uge efter Challenge, og det var en haard omgang selvom jeg to den med ro. Desvaerre har jeg ikke et powermeter (endnu), der maaler watt, men jeg vil tro jeg har vaeret 20-25% under vanlig pendler-tempo.

Heldigvis er benene saa smaat kommet i omdrejninger her tre uger efter og jeg kan maerke at jeg kan traede lidt haardere i pedalerne igen. Desvaerre er turen til arbejde begyndt at kede mig, saa jeg er startet paa en ny og laengere rute, der i tilgift er et gangske smukt syn.

Det er godt nok en 10 km omvej, men som efteraaret skrider frem faar jeg sikkert oftere og oftere brug for variation, naar jeg lader volvoen staa hjemme og tramper afsted ifoert stramt spandex fra top til taa...

Ingen kommentarer: