04 september 2011

B+S Kristiansen

Rent blogmaessigt maa vi konstatere vi er inde i en svingende formkurve. Der gaar gerne et par dage mellem indlaeg under vanlige forhold, men her paa det sidste har det knebet med de digitale rejsebreve.
Bedre er det heller ikke blevet af at vi har faaet et ekstra barn at tage os af. Eller - han er maaske ikke lige et barn naar man ser paa foedselsattesten, - men hvor om alting er har vi faaet besoeg af bror Simon fra Danmark. Han skal arbejde i New York i et lille aar, men de har aabentbart ikke nogen senge derinde, for han crasher her i vores luksurioese gaestevaerelse.













Morgenloeb er en del af all inclusive ferie-pakke 3.

Casa del Tusindsmil er ikke saadan at forlade, naar der staar morgenmad paa bordet (hvis man tager det ud af skabet) og vandet i bruseren er friskt og varmt (naar man har puttet en dollar i automaten), saa vi forstaar godt han bliver hos os og spenderer fritiden. Det er nu ogsaa hyggeligt, og huslejen kan heldigvis afregnes i naturalier, saa baade volvoen og WC-kummen skinner hoejglanspoleret.













I'm too sexy for my uncle...

Benjamin har ogsaa taget vel imod sin fadder, selvom man godt kan maerke Simon er en anelse misunderlig paa Benjamins good looks og kvinde-taekke.
Simon har ioevrigt ogsaa en slags blog, noget med frugthandel vist nok..: Koeb Bananer!

Ingen kommentarer: