14 september 2011

2 for 2 ...

Efter nu at være blevet pensioneret fra Ironman racing skal den sparsomme fritid og Benjamins børneopsparing bruges på noget andet. Efter succesfyldt at have entreret laserjolle-klassen herovre med en sejr i foråret, skulle jeg ud og forsvare de dansk/finske farver sidste weekend ved efterårsregatta i vores nye yacht club.
Det var lidt af et tilfælde jeg kom med denne gang, for vi fik først notits om sejladsen dagen før, så der var heller ikke mere end en håndfuld sejlere til start.

In the Volvo corner - the undefeated champion!

Selvom jeg gjorde hvad jeg kunne for at sabotere mine egne muligheder lykkedes det at vinde regattaen, da der ud på eftermiddagen kom en god, jævn vind ind i bugten fra syd. Indtil da havde jeg og to andre skiftedes til at tage prikkerne (førstepladserne), så efter 4 sejladser lå vi helt lige. Jeg havde ellers føringen flere gange, men kagede rundt i manøvrer og var milimeter fra at ende i det våde element et par gange.
Heldigvis kunne jeg vinde de tre sidste i streg, så der ikke var nogen tvivl om det samlede udfald. Jeg syntes godt nok hængeteknik og fysik var langt væk, men på den korte bane havde jeg 10% ekstra fart at skyde med når pustene kom ind, så jeg kunne endnu en gang drage fordel af tilfældigheder.
Historien bliver yderligere grotesk idet der over året afholdes tre holiday-sejladser: 1 om foråret, 1 midt på sommeren og denne til efteråret ved labor day. Da jeg vandt forårets sejlads, sommerens blev aflyst pga manglende vind, og jeg nu har vundet efterårets regatta, så vinder jeg CPYCs samlede Laser-mesterskab 2011. Præcis hvad præmien er ved jeg ikke endnu, da den uddeles til november til årets afslutningsfest.

Den ubesejrede statistik bliver sat på prøve til oktober, hvor den samlede vintersejlads bliver sat igang. Der kan være op til 60 både til start, så jeg får min sag for til frostbiting.

Ingen kommentarer: