10 september 2011

Baby on the run ...

Vi har bestilt en babyjogger deluxe gennem een af Mortens kontakter. Deluxe fordi den kommer med nogle forskellige "kits", der monteres efter aktivitet, så man kan både cykle, løbe, gå tur, hike og sågar bruge den med ski på til langrend.
Desværre har UPS forfejlet adressen, så lige nu står den et sted i staten Washington. Frustrerende, når vi gerne vil have Benjamin ud på tur, og han er forlængst blevet seks måneder gammel, så han kan sagtens klare at være passager over længere tid.

Schwinn laver ud over cykler også andre selvdrevne køretøjer, så vi har indhentet en sample af en Schwinn jogger. Den er knap så raffineret som den, der forhåbentligt snart er på vej fra Washington, men den fungerer fint til en kort tur lørdag morgen.

Med Benjamin sikkert fastgjort bag remme og seler tog vi ud og løbe sammen inden det blev alt for varmt. Sommeren har nemlig ikke sluppet sit tag i Norwalk, så det var godt at "taget" over Benjamin gav skygge i solen.

Det er selvsagt ikke hurtigere at løbe med vogn frem for uden, men det gik fint og Benjamin fik helt tårer i øjnene over så hyggeligt det var at være med ude.... Eller også var det den fartvind vi trods alt fik genereret. Vi må have et par solbriller til ham.

Løbetur med de voksne tærrer på kræfterne, så Benjamin faldt i søvn i vognen efter en godkendt indsats. Det er ikke let at følge med mor og far, men han klarede det godt sine små, choppy ben til trods.

Ingen kommentarer: