14 september 2011

Benjamin snart 7 måneder

Vores lille rod fylder snart 7 måneder - tiden flyver afsted med næsten samme hast som hukommelsen fyldes på vores digitale kammera og iPhones.

Jeg kan ikke huske hvad vi senest har fortalt Benjamin har "lært", men vi har vist billeder af ham både værende mobil, spisende fast føde både med og uden forældrenes hjælp. Hans første små tænder er fuldt synlige og han gnaver i alt han kan komme til inklusiv fingre og designermøbler.

Vi har indført nogle faste aftenrammer for at få ham til at sove mere konsistent, så når jeg kommer hjem efter arbejde bader han og jeg sammen før vi tager nattøj på og spiser aftensmad. Han får mos, frugt og flaske i den rækkefølge før han sidder ved bordet sammen med os og spiser. Han får en gulerod at tygge i og vi spiser vores aftensmad.

Om dagen er der masser af energi, lige fra 06:30 om morgenen og til langt ud på eftermiddagen. Det går op og ned med at få ham til at sove til middag, men det virker til det går bedre i weekenden når vi begge er omkring ham.

Det er også svært at holde ham ude af vores aktiviteter, han vil bare gerne være med hvor det sker uanset om det er under bruseren, på græsplænen eller i køkkenet. Man skal nok ikke klage over han er en aktiv lille fyr.

Ingen kommentarer: