24 september 2011

Jeg er så glad for min cykel ...

Simon har været på besøg idag - mest for at afhente sin nye cykel, men forhåbentligt også for at få lidt familiært selskab. Vi er glade for han gider tage toget ud på landet, selvom her ikke foregår så meget som downtown Manhattan.

Til intermetropolitisk transport har han erhvervet sig en singlespeed cykel i retro kulør, som han straks afmonterede den ene bremse på. Det er ikke en rigtig fixie, da der er friløb på navet, men det er nok også smartest til debut i New Yorks gader.

Benjamin og jeg så på mens Simon samlede stumperne og vi fik købt både den ene og anden form for lås til den. Jeg kan forstå på mine venner og kolleger, der færdes i byen, at cyklerne er sidste led i den trafikale fødekæde, så man skal ikke regne med at ens cykel står hvor man efterlod den, hvis den er uden opsyn i mere end et par minutter. Vi må se om ikke det går, det ville være en skam at miste den.

Vi har også fået nyt køretøj til Benjamin i form af vores Chariot baby-vogn, der kan omdannes fra jogger til stroller til cykelanhænger til skivogn. Vi har godt nok begrænset vores brug til løb og cykling, så vi fik pumpet dækkene og kørte til Combo Beach cirka 8 kilometer fra hvor vi bor.

Man skal køre forsigtigt herovre især med en baby på slæb, men heldigvis tager bilisterne nogenlunde hensyn på en lørdag eftermiddag.

På stranden havde vi tid til at nyde det lune vejr inden Simon og Schwinn'en skulle med toget til byen igen. Tak for besøget, vi glæder os til næste gang.

Ingen kommentarer: