02 september 2010

Sidder her i skabet

Alt mens min pris-vindende mand arbejder hårdt, nyder jeg solen og de 30/34 grader Norwalk har at byde på. Egentlig har luftfugtigheden været så høj her, at det har været uudholdeligt at lave noget eller at lave intet. Stå stille og sveden løber fra én, det kan jeg ikke mindes jeg har prøvet før.

Som tidligere nævnt har vores internet forbindelse været lidt ustabil, og vores 'Cable Guy' har været her tre gange før forbindelsen er blevet helt i orden. En anden lille udfordring med internettet er at få vores egen wireless forbindelse i hjemmet. Dermed ment at vi kan sidde i hvilket som helst rum i huset eller endda nede i haven og stadig komme på internettet, uden at skulle have ledning fra modem til computeren.


De fleste der rejser kender til 'problemet' med elektriske apparater, der kan være andet stik, men også strømspændingen der kommer ud af væggen kan være anderledes. Da vi flyttede over atlanten var et af spørgsmålene om vore elektriske apparater som føntørre, brødrister, lamper og lignende kunne bruges. Amerikanerne bruger kun halvt så megen (110V) Volt som vi kender det fra det meste af Europa (ca. 230V) samt stikket her er anderledes. Vi har også medbragt vores wireless router, som har fulgt os trygt de sidste tre et halvt år i Schweiz, hvor stikkene også er andeledes. På adaptoren står skrevet: 100-240V så burde den kunne klare de lave amerikanske spændinger, når bare stikket ændres.

Men ak nej, desværre vil routeren ikke som vi gerne vil. Derfor er det blevet til at sidde her i skabet med computeren og skrive indlæg. Fordi kablet fra modem'et ikke er mere end én meter lang. Men nu er der bestilt ny router, så mon ikke snart vi også kommer ud af skabet.

Ingen kommentarer: