25 september 2010

Last Days of Summer ..?

I USA og resten af den nordlige halvkugle, er sidste dag i sommeren 2010 den 21. september. En sommerdag er defineret ved dagstemperaturer over 25 grader celcius, så selvom vi er en uge inde i efteråret her i Connecticut er kviksølvsøjlen stadigt indstillet på sommer. Ifølge vejrudsigten er denne weekends lørdag sikkert den sidste sommerdag, så vi har gjort hvad vi kunne for at nyde de vigende solstråler.
Anja startede dagen med at instruere vores håndværker, der har haft travlt med at bygge trappe foran huset og høvlet dørkarme i lejligheden. Især trappen er rar at få renoveret frem mod vinteren med udsigten til en større mave og medfølgende gangbesvær.


Plankerne skal sidde en uges tid før de skal males, så vi pønser på en grå nuance frem for den falmede orange. Anja var vist godt tilfreds med resultatet ligesom vores døre nu kan lukkes uden alt for meget håndgemæng.


I mellemtiden var jeg blevet færdig med at studerer tilstanden af vores græsplæne, så vi kunne spise frokost sammen med Cille i haven før vi skulle cykle en tur ned til stranden.


Jeg vil dog til mit forsvar godt indskyde, at jeg havde været tidligt oppe og løbe en tur, så det var (i min optik) rimeligt at jeg tog en slapper i formiddagstimerne.
Der er Boat Show ved marinaen som vi regner med at gå ned til imorgen, så idag cruisede vi bare rundt og nød solen og den friske vind fra sydøst.


Bladene på træerne er blevet både brune og røde, så der er smukt i New England for tiden. For mange er denne årstid den mest populære på grund af farveskiftet i de enorme skovområder der er herovre. Jeg tror vi tager ud og vandre i skoven imorgen eftermiddag, så måske vi kan forevige det på bloggen efterfølgende.


For tiden oplever Anja at skulle tisse bare hun snuser til en kapsel, så vi cykler kun steder, hvor der er adgang til toiletter. Heldigvis er der en del af dem på stranden, så vi gjorde holdt ved Women's afdelingen.


Resten af eftermiddagen har vi brugt i haven så vi kunne ikke bede om en bedre afslutning på sommeren 2010. De næste par uger kommer sikkert til at indeholde faldende temperaturer (under 20!) og sikkert også regn, så vi forbereder os på at skulle have jakkerne frem af skabene og spidse parablyen.

Ingen kommentarer: