26 september 2010

Norwalk Boat Show

Norwalk Boat Show er et tilbagevendende arrangement i marinaen få hundrede meter fra vores bopæl. Det drejer sig primært om motorbåde i alle størrelser, men nogle enkelte sejlbåde er der også blevet plads til i det tre dage lange program.
Anja og jeg tog ud og kiggede maritimt udstur søndag morgen inden vi skulle en tur i skoven. Messens største båd er over 70 fod, men mindre kunne også gøre det selvom mange af bådene vist gik under betegnelsen Yachts.

Et par enkelte steder gik vi ombord og studerede bådene, der er urimeligt luksuriøse. Da vi ville ombord i båden til venstre på ovenstående billede fik vi selskab af en salgsrepræsentant, så inden vi fik set os om havde vi opdigtet vores egen mindre yacht og at vi muligvvis var interesseret i noget større og nyere for at komme på en guidet tour. Det marinblå 62 fods lange eksemplar skulle ikke koste meget over 1.000.000 dollars, men så havde man også mulighed for at sætte sig eget præg på farverne indvendigt. Vores nuværende båd kunne han sagtens sælge eller tage i bytte for en beskeden provision.
I virkeligheden rækker vores budget nok til noget mere i retning af nedenstående, men så er den også meget lettere at tranportere i volvoens bagagerum.

Måske vi skulle gå efter en gylden mellemvej som disse håndlavede træ-joller, hvor der er ihvertfald ikke er nogen motor til at forstyrre freden.

Alt vi så bare mangler til sættet er en picknick kurv og en stille skovsø.

Ingen kommentarer: