17 august 2010

Where to begin?!

Efter et par uger med sparsomme oplysninger om vores privatliv er vi nu tilbage med fornyet kraeft og masser at fortaelle. Saa meget at det sikkert kommer til at tage en uges tid at komme back on track rent kronologist.
For at goere en lang historie kort - Vi er blevet gift, venter barn, blevet Ironman og forlovet i den raekkefoelge!

Bryllup Wedding













On July 9th we got married in Norwalk in the presence of a handful of colleagues/friends on the Norwalk boardwalk.

Fredag d. 9 Juli blev vi viet ved stranden i byen hvor vi bor paa en smuk sommeraften. Vi havde inviteret en haandfuld venner, der paa forhaand ikke vidste hvad de gik ind til, blot at de var inviteret til Dinner med "light entertainment".













We kept it secret from most people since we wanted to let our family know in person first. We did it without rings and everything was planned and arranged within a week, but the evening was very romantic.

Da vi ikke syntes vi ville fortaelle familien over telefonen holdt vi det hemmeligt i en god maaneds tid indtil vi i den forgangne uge har vaeret i Danmark og har kunnet fortaelle nyhederne personligt.













We are truly happy with our decision although it was carried out faster and with fewer friends and family than we originally planned.













Om vi gentager arrangementet med familien paa en mere traditional facon maa tiden vise, men vi foeler det var den rigtige maade at goere det paa for os - og ikke mindst timing. Nogen gange skal man foelge flowet og kaste sig ud i de oplevelser livet byder een, det er i bund og grund ogsaa kilden til denne blog.

Ingen kommentarer: