20 august 2010

Ironman Part 1 - Prep

Ironman staevnet Challenge Copenhagen er nu vel overstaaet. Vi er allerede tilbage i US, men bringer nu som lovet et par catch-up indlaeg over de naeste par dage.
Challenge staevnet foregik soendag og ugen op til var praeget af nervoesitet og metodisk forberedelse. Traeningen var gaaet rimeligt i ugerne op til, selvom jeg aldrig fik loebet helt saa meget som jeg burde have. Cyklingen var paa et ok niveau saa det var jeg ikke usikker paa, men min cykel havde jeg aendret i sidste oejeblik.

Du husker maaske min roed-hvide Slice? I ugerne op til afrejse fik jeg endeligt de dele hjem, som jeg ville bygge en sort Slice med. Shimano DI2 elektronisk skifte, Hollowgram kranksaet, custom bremser og Zipp 808 hjul skulle hjaelpe mig paa de 180 km. Desvaerre kraevede samlingen af cyklen meget laengere tid end beregnet, men med hjaelp fra en dygtig kollega fik vi custom designet rammen til at huse de elektroniske komponenter.

De foelgende billeder gaar under overskriften "Do not try this at home" - det er ikke anbefalelsesvaerdigt at bore huller i sin kulfiberramme med mindre man er professionel.

Do not do this at home unless you have a Dr. Mikesell available.

Efter nogle lange aftener i workshoppen stod cyklen klar. Jeg har desvaerre ikke nogle gode billeder, men dette er taget i mine foraeldres garage dagen foer Challenge Copenhagen.

Setup med Speedfil vaedskesystem og holder til vaerktoej bag sadlen. Ready to race!

Ingen kommentarer: