06 august 2010

Stændig maler arbejde

De fleste husejere nikker helt sikkert genkendende til stændigt maler arbejde. Dog er vi ikke husejere endnu men maler arbejdet har vi. Sidst er det vores bag porch der har fået en tiltrængt update. Når vejret er så varmt og luftfugtigheden så høj i sommer perioderne og vinteren byder på kulde og frost, så ses det på træværket.

Back porch before Anja's little paint job

After: lighter and brighter

Ønsker man at komme af med gamle ting eller noget forkert indkøbt, så kender vi jo alle Gul&Gratis, Den Blå Avis eller ebay. Her kan man gøre noget lignende ellers sætter man bare en 'Tag Sale'(loppemarked)seddel op på de nærliggende lygtepæle og dermed inviterer alle forbi passerende.

Næste maler projekt på dagsordnen er Morten's nyligt indkøbte (længe ønsket) bord og bænk sæt. Søndag morgen var vi på en dejlig lang gåtur til stranden og i vores nabolag. Mon ikke vi på vejen hjem faldt over et bord og bænk sæt der tilmed kan foldes sammen og sættes væk vinteren over.
Dagens kup til den nette pris af blot 10 dollars og det er endda inklusiv en taske til Anja -så alle er glade.

Next in line for a make over. Then we will be one step closer to an All American BBQ, Just need some new spare parts for our grill

Ingen kommentarer: