28 august 2010

Same-Same

Efter en tid med travlhed og aktivitet kommer der meget naturligt en bølgedal i energiniveauet. Det danske sommervejr er skiftet ud med USA ditto, hvilket er noget varmere og knap så vådt. Vi har luftet vores cykler for at komme tilbage i sporet med træning og motion, selvom det i starten har været lidt svært at få benene op i tempo igen.

Som Morten fortalte under sit lille foredrag i Holbæk Cykelring, så er Cannondale cykelfirmaet dannet i byen Cannondale, der ikke er meget mere end et stationshus og trinbræt. Lørdag cyklede vi op til byen, der ligger ca. 25 kilometer nord for Norwalk.

Morten har også haft tid til at samle sin nye MTB, så den har også været ude og køre lidt denne uge. Jeg er ikke helt klar over hvilken model det er og hvad den kan specielt, men fin ser den ud.

Sidste aktivitet vi kan berette om er vores veninde og store hjælp Kelly, der fylder år imorgen Søndag. Hun ligner én midt eller sidst i 30'erne, så det er svært at forstå hun runder 45, men vi har købt en stor ballon, chokolade og blomster til hende, der står på hendes dørtrin, når hun vågner imorgen.

I morgen tager vi nok op til Wilton og svømmer og så derefter til stranden. Vejrudsigten lover op til 30 grader og sol hele dagen, så det er med at komme ud og nyde det, vi ved jo ikke hvornår sommeren er slut herovre.

Ingen kommentarer: