16 juni 2010

Vild med dans (Anja)

Mens morten cykler rundt i Utah paa det nyeste nye holder jeg mig beskaeftiget i vores hjem i Connecticut. De 120 kvadratmeter er stort set faerdig-indrettede og efter en tur til Ikea har vi de sidste smaa detaljer i hus.
I Danmark og i Basel var jeg meget involveret i fitness, men er endnu ikke kommet igang i USA. Motionen bestaar primaert af loebeture og en smule cykling som forberedelse til triathlon, men igaar proevede jeg ogsaa noget helt nyt!

Henna og jeg tog paa hendes initiativ til en proevetime paa mavedans. Holdet var begynder-niveau, men vi fik alligevel en hel del sved paa panden. At bevaege sig relativt elegant ved brug af mave og hofter er noget mere anstrengende end man lige tror. Det er ikke muskler, man normalt bruger.
Mavedansen er ikke det eneste kursus, der tilbydes - der er stort set al slags dans paa tapetet, saa maaske det bliver til et par andre kurser i fremtiden. Er ikke helt sikker paa om mavedans er noget jeg tilmelder mig permanent, men morsomt og udfordrende var det!

Ingen kommentarer: