07 juni 2010

Rev3 Quassi

Som lovet er her flere billeder fra Rev3 loebet i Quassi forlystelsespark ved byen Middelbury. Efter vi havde vaeret paa messe-delen loerdag skulle jeg deltage i halv-Ironman loebet om soendagen. Det skulle vise sig at blive en lang dag paa kontoret med masser af udfordringer fra en meget svaer rute.

Tough day at the Rev3 Quassi Halfrev, was I really that slow..? Here's why:

Vi ankom 06:45 til startomraadet godt en time foer start. Cyklerne var linet op fra loerdagens check-in, saa der var ikke meget der skulle forberedes, kun vaedske i dunkene og vaaddragten paa.

Plenty of real estate for the age identification.

Jeg havde ikke gjort de store forberedelser i forhold til at studere ruten, men jeg vidste der var mange hoejdemeter paa baade cykel og loebeturen. Jeg havde dog i tankerne at jeg ville svoemme i et rimeligt tempo for at sikre en solid gang traening.


Wetsuit on 06:30.

Starten gik omkring klokken 7 med de professionelle foerst, og cirka 10 minutter senere gruppen med 30-34 aarige med orange haetter hvor jeg var iblandt.

Start of the 30-34 age group. I am out on the left side somewhere in second line.

Efter 28 minutters svoemning kom jeg op af soen som nr. 11 i min aldersgruppe.

Exiting the water after 28 minuttes of swimming in spot 11 of the age group, 83 overall.

Naeste trin er 200 meter loeb op til cyklerne, af med vaaddragten og afsted igen...

Off with the wetsuit...

... and on to the bike leg.

Cykelturen var haard! Jeg foelte mig ikke helt tilpas paa cyklen, som jeg heller ikke har faaet traenet paa siden september. Dertil kom 1155 hoejdemeter paa ruten og ben, der ikke helt ville som jeg havde haabet. Det var dog ikke vaerre end jeg kom ind efter 2 timer og 49 minutter, men kunne godt maerke det havde kostet en del energi.

Coming in to the transition area after 2 hours and 49 minuttes. Tough course, 1155 altitude meters (more than 3000 feet) and having dropped down to spot 18 in my age group (98 overall) was not satisfactory.

Det er desvaerre ikke en effekt i PhotoShop, der var stort set ingen flade stykker paa loeberuten. Hvad der gaar op, kommer naturligvis ogsaa ned, men en flad rute er alligevel en del lettere end et saa kuperet terraen vi skulle loebe paa igaar. Ca. 300 hoejdemeter, en del af dem paa grusstier gjorde sit til at jeg fik en del kramper halvvejs, og maatte gaa af flere omgange. Det tog selvfoelgelig kanten af den ellers gode samlede tid, og jeg dumpede ud af top 100 og ned paa plads 164 i maal. I min aldersgruppe var jeg nr. 31 hvilket var OK.

It is not a PhotoShop effect, the course was hilly with more than 1000 feet of climbing.

Efter 5 timer og 32 minutter var anstrengelserne ovre og jeg var som det fremgaar af billedet godt traet.


Finally done, finishing in 5 hours and 32 minuttes in spot 168 overall of 494 total participants. Terrible run, but now i at least know cramps are the biggest obstacle in completing the full distance.

Efter saadan en formiddag, saa er der ikke meget energi tilbage. Jeg kunne med Anjas hjaelp lige overkomme at faa massage, pakke sammen, vaske grejet og endeligt falde i soevn mens det stadig var lyst udenfor. Godt man har en fantastisk kaereste der kan supportere, tage billeder, loebe i vejkanten og muntre op undervejs, koere bilen hjem og passe paa een hele dagen!All said and done, it ended up being a long day at the office but with the help and support from Anja, I got through and even got the bike cleaned before surrendering to our comfortable king size bed.

Ingen kommentarer: