16 juni 2010

Park City Part 3

Det kan godt vaere der ikke er de store penge i cykelbranchen, heldigvis er der andre ting, der goer de tohjulede vaerd at beskaeftige sig med. Her er et par eksempler fra igaar, hvor det endeligt lykkedes at komme ud og trille rundt her i Park City.

Foerst skal man have en fornuftig cykel:

iPhone i haanden og tungen lige i munden... (ja jeg ved godt det er paa hovedet)

Saa er det med at finde den rigtige sti i terraenet og nyde udsigten mens man kan.

Vi var en lille gruppe til at starte paa, men efter en time vendte mine kolleger om, mens jeg fortsatte op ad bjerget.

Om vinteren er Park City et stort skisportsted, der blandt andet hostede vinter-OL for nogle aar siden. Her er udsigten ned at en loejpe, jeg formoder er roed eller sort. Boernebakken er det ihvertfald ikke.

Sne var der en smule af, billedet her er taget i 2800 meters hoejde. Jeg ville gerne have fortsat helt op til toppen, men tiden var knap. Senere idag proever jeg at komme afsted igen.

Ingen kommentarer: