13 juni 2010

Park City Part 1

Jeg er rejst til Park City, Utah for at deltage i mit arbejdes aarlige globale salgsmoede. Ud over at dreje sig om nye produkter handler de naeste knap to uger om at arbejde med kolleger fra hele verden; folk er floejet ind fra Asien, Australien, Europa og saa selvfoelgelig fra hele USA.

Jeg ved ikke hvor mange indlaeg jeg faar tid til at poste de naeste par dage, men her er et par fra rejsen, der gik fra New York over Detroit og til Salt Lake City.

Detroit lufhavn er virkelig cool med skytrain inde i terminalen og en tunnel under landingsbanen. Jeg havde kun en time under transfer, men naaede alligevel at faa et godt indtryk, der placerer Detroit meget hoejt paa min personlige lufthavnsliste.
Kom tilbage imorgen, saa har jeg et par billeder fra vores resort her i PC i 2000 meters hoejde.

Ingen kommentarer: