15 juni 2010

Park City Part 2

En kort update fra Utah, hvor vejret har taget en drejning til det bedre. Temperaturen er sidst i tyverne, men fordi vi er i 2100 meters hoejde er det dog koldt om aftenen. Saa snart solen gaar ned bliver her hurtigt saa koeligt, at man skal have jakke paa. Den har jeg selvfoelgelig ikke taget med, troede jo det var sommer i Juni maaned.













Problemet er nu ikke saa stort, da det meste af mit arbejde foregaar inden doere, ihvertfald har de sidste par dage kun budt paa arbejde med forberedelserne til praesentationer, der starter idag.
Forhaabentligt faar jeg lidt tid til at cykle i loebet af ugen, de sidste to dages moegenloeb har vaeret god hoejdetraening, men kun 45 minutter ad gangen og ikke helt nok desvaerre.













Trail running in 2100 meters altitude.

Det er svaert at se paa billederne, men der er faktisk stadig en del sna paa toppen af bjergene her. Vi bor som sagt i 2100 meters hoejde over havet og tog igaar liften op til 2800 meter, hvor der er en smule sne, der stadig gemmer sig for solens straaler. Paa de hoejeste toppe, der rager 3300 meter op er der fuldt sne-daekke, der dog er svaert at fange med en middelmaadig iPhone kamera-optik.















If you look carefully, you'll see the snow on top of the mountain in 10.000 feets altitude.

Ingen kommentarer: