11 maj 2009

Team Taurine

Den nyeste tilføjelse til cykel-familien skulle selvfølgelig indvies i weekenden så vi tog en tur i skoven søndag formiddag, hvor underlaget var en god blanding af grus, jord og let mudder. Vi fik gjort cyklerne godt og grundigt beskidte som det hører sig til på en førstegangs-tur, heldigvis kan de vaskes under bruseren, men inden vi kom så langt var der lige et par gode trails der skulle forceres.

Skoven omkring Basel er ikke det mest spændende sted at køre, der er få steder med singletrails, selve området er ikke så stort og der er masser af heste, løbere og hundeluftere at dele med. Men er man lidt tålmodig og gider køre de samme steder to gange kan man godt finde en god 18-20 km rute at køre igennem.

Big horse - little horse

For os handler det mest om at have det hyggeligt sammen, så vi tog os tid til at øve på rødder, nedkørsler og nyde solen i de par timer den var fremme.

Med så ens udstyr burde vores team-navn måske skifte fra Team Mil Sonrisas (Tusindsmil) til Team Taurine, men ligesom med vores triathlon så handler det mest af alt om at lave aktiviteter sammen og det gør sport sjovere, når man ikke behøver bekymre sig om udstyret.

Vi er ikke helt enige om hvem der står for rengøringen og vedligeholdelsen af cyklerne, men mon ikke vi også finder ud af det med tiden.

Ingen kommentarer: