06 maj 2009

Over stok og sten

Et projekt overstået og et nyt tager sin begyndelse... Vi har siden december vidst at vi skulle køre 24timers mountainbikeløb i Rold skov her i Maj, men vi havde nok undervurderet hvor tight det egentligt er med vores triatlon. Vi må indrømme at vores motivation til at have en +10 timers træningsuge på mountainbiken ikke lige er til stede. Vi er blevet glade for den diverse trænning med cykel, løb og svømning og Anja vil gerne tilbringe et par timer i fitness.

Med det i baghovedet har vi besluttet at løbet i Nordjylland bliver en oplevelse med en relaxed indgangsvinkel. Vi glæder os til at danne team med et af Danmarks hurtigste og bedst klædte mountainbike-par, så det bliver en oplevelse i sig selv.

I dag har vi taget de nubrede dæk på tur op ad Gempen, der er en 700 meter høj bakke syd for Basel. Det meste af ruten er brede stier, men vi fandt også en smule singletrail at køre på.

Da vi kom for sent til træning med en gruppe vi gerne vil køre med, tog vi turen på egen hånd. For at få lidt teknisk træning fandt vi et par trappetrin at hoppe op og ned ad, da den tekniske del klart er den mest udfordrende for Anja.

Søndag har vi planlagt en lang tur på cyklerne, lørdag står den på fitness og imorgen skal Anja en tur i baljen, så det er alttså ikke fordi vi ligger på den lade side.

Ingen kommentarer: