24 maj 2009

Hot Stuff

Bikini-skuffen er blevet trukket helt ud her i vores Schweiziske hjem denne weekend med temperaturer, der lige har rundet et stort 3-0 . Både lørdag og søndag har solen skinnet uafbrudt, men inden da fik vi en ordentlig skylle fredag aften.

De meteorologiske bånd her i Basel er tættere knyttet med Sydeuropa end breddegraderne indikerer. Når det regner, så regner det virkeligt. Det er svært at se på billederne, men dråberne er i både fast og flydende form.

Heldigvis varede uvejret fredag aften kun en time eller to, så da solen stod op igen lørdag var det for fuldt blus.

Benene er udhvilede igen fra sidste weekend, så vi deltog i cykelklubbens søndagstur. 85 kilometer i kuperet, Tysk terræn med et par enkelte omveje undervejs. I Tyskland er der som i Danmark altid drikkevand ved kirker, så vi kunne få slukket vores tørst de par gange det var nødvendigt at genopfylde dunkene.

Afgang er klokken 9 om søndagen inden temperaturen når alt for højt op på skalaen, der idag viste knap 30 grader ved middagstid.

Vi var over de sidste knolde 12.30, så resten af eftermiddagen har stået på gåtur, den obligatoriske rengøring og aftenkaffe på altanen. Meget apropos har vi også fejret vores nu 30 måneder sammen, så der er ikke et øje tørt tilbage på matriklen.

Ingen kommentarer: