07 januar 2014

Drengen for enden af regnbuen ...

Naar vinterkulden banker paa doeren udenfor er det rart at sidde og se paa billeder fra varmere dage og himmelstroeg.















Den stoerste ulempe ved at bo i udlandet er savnet af venner og famile. De stoerste fordele er de oplevelser vi faar herude i verden og det til tider fantastiske vejr, vi befinder os i.













2013 har vaeret et helt specielt aar for os med Benjamin voksende op til at blive en rigtig lille dreng og Helena der kom til verden i April.
Posten her handler om Benjamin og nogle af de hverdagsoplevelser vi har haft med ham. Han fylder tre aar lige om lidt og vi kan tydeligt maerke at han i 2013 gik fra todler til en dreng med meninger, skarpe observationer og en mod paa livet vi andre kunne laere noget af.













2013 blev ogsaa aaret hvor han til Daddys store glaede fik smag for de to-hjulede. Vi har paa ingen maade pacet ham, men et besoeg hos familien paa Sjaelland ladge fundamentet til mange meter trillet ind og ud ad vores indkoersel og ikke mindst indenfor i huset.












En masse nye venner har Benjamin ogsaa faaet i skolen og blandt vores omgangskreds. Det er vist heller ikke nogen hemmelighed at han har et godt oeje til pigerne.


Naar solen skinner og fuglene kvidrer er der ingen bedre steder end ved stranden.



Hans legetoej taaler baade sand og vand og vi kan bruge timer paa stranden med at lege byggeplads.



Den aegte vare ser vi ogsaa tit naar vi gaar tur i nabolaget.



Er vejret til indeaktiviteter kan boerne-museet i Norwalk by stadig faenge, selvom vi ikke kommer der saa tit som tidligere. Saa snart Helena kan gaa skal vi derover igen og saa er aktiviteterne sikkert spaendende paa ny.



Som skrevet ovenfor har Benjamin voket baade udenpaa og indeni. Han har masser af meninger, skarpe iagttagelser og et ordforrad, der spaender begge sider af atlanten. Vi er meget stolte af ham allerede omend han har arvet sin mors kraesenhed og sin fars staedighed.



Vi glaeder os til hvad 2014 bringer for begge vores boern og forhaabentligt en masse gode oplevelser for hele familien. Tak fordi du kiggede med.

Ingen kommentarer: