31 januar 2014

Deep Freeze ...

Vejret har slaaet mange rekorder i alle egne af kloden de sidste par aar. Her hos os har orkaner raset i efteraaret mens det i Danmark baade har blaest og regnet som aldrig foer.














Siden vi kom tilbage til USA fra vores juleferie har temperaturen ligget under frysepunktet stort set hver dag. Vi har faaet sne af tre omgange, saa der er hvidt over hele omraadet og flere steder nord for os har folk vaeret sneet inde i flere dage.














I vores naeromraade har sneen ligget i et par uger nu og da det ikke har vaeret toevejr paa noget tidspunkt er der ingen snemaend eller fruer at se.














Vi goer alt hvad vi kan for at komme ud i den friske luft hver dag, men der er altsaa dage, hvor det er saa koldt at det slet ikke er behageligt. Morten har cyklet og saagar loebet de 10 kilometer paa arbejde i ned til minus ti grader celcius hvilket heller ikke ligefrem er en nydelse.














Benjamin har ogsaa vist at han mestrer cyklingens kunst i sneen. For ham er der vist ingen forskel paa om det er sommer eller vinter, han leger de samme lege med sand saavel som sne.














Naar foerst flyverdragterne er installeret og vanterne paamonteret nyder ungerne at komme ud ligesom det er rart for foraeldrene at roere sig lidt paa anden vis end i fitness-centeret.














Denne foerste weekend lover de plusgrader,saa maaske vi kan komme en tur til strande og bruge vores boernevogne frem for kaelken.






Ingen kommentarer: