26 januar 2014

Nytaarskur

Vi bliver i det danske tilbageblik lidt endnu, for efter et kig i Anjas billedregister har det vist sig hun har vaeret dygtig til at forevige vores lille ferie.














Hvis man skal indtage et land med ringe modstand er nytaarsdag et velvalgt tidspunkt. Det meste af kongeriget ligger brak og isaer ude paa landet staar tiden naesten stille. I vores familie er der alkoholpromille under gennemsnittet, men det haender alligevel der er en smule hovedpine og tunge oejenlaag dagen derpaa.














For at loefte stemningen lidt tog vi boernene med til feriecenter i Loekken, et dansk holiday-center, der i Januar ikke ser de helt store belaegningsgrader. Det betyder et naesten tomt feriecenter og menneskeforladt svoemmeland.














Varmt klorvand og hoej luftfugtighed kan klart anbefales dagen derpaa. Efter et par timer med boernene i vandet var toemmermaendene vaek og hovedpinen forsvundet. Anja var ikke paavirket som du kan se...














No wonder vores boern er cute.














Helena skal nok komme til at vaere lige saa glad for vand som hendes storebror. Hun nyder ihvertfald tiden med sin mor or er helt tydeligt tryg i det vaade element.














Efter et par dejlige timer var det tid til sauna og et brusebad og saa ellers hjem til bedsteforaeldrene og resten af aarets foerste dag.

Ingen kommentarer: