26 januar 2014

Helena 9 months ...

Vores lille knaldperle er hastigt paa vej til hendes foerste lys i lagkagen.














Der er temperament i overskud men samtidigt er hun et utroligt tilfredst barn - bare hun kan faa sin vilje. Moderen er stadig foerstevalg og selvom Daddy proever med baade den ene og den anden mos er det stadig behovet for maelk, der holder Anja oppe om natten.
Naeste morgen vaagner Helena pludrene og smilende somom intet er haendt, saa vi maa bare rulle med boelgerne.














Apropos rulle, saa er Helena ikke det mest mobile barn. Hun er blevet god til at navigere paa maven og vil ogsaa gerne op paa alle fire, men fremdrift kommer der ikke. Hun er derimod fremragende i bak-gear, men hvad hjaelper det, naar man gerne vil hen til noget man kan se i horizonten.



Lige noejagtig denne uge er hun startet paa de foerste "kunster": Armene op over hovedet for at signalere "saa stor" og vinke er hun blevet helt ferm til og hun har siden december kunnet klappe, saa der er spaede tegn paa interaktion med andet end ansigtsudtryk og vilde, fagtende baby-arme.

Som med Benjamin er vi igang med at introducere tegnsprog. Anja er meget grundig med tegnene for "maelk", "mad" og "diaper", saa Helena laerer sikkert snart at signalere til os hvilket er et oejeblik man altid husker.




Hendes storebror er god til at dele og lege med hende, nogle gange en smule voldsomt, men de deler mange gode stunder med grin og grimasser vi voksne ikke kan finde sammenhaeng i. De er skoenne sammen, saa selvom man stille undres over vores valg klokken 03:24 om natten, naar der skal mad paa bordet saa fortryder vi naturligvis ikke vores lille froeken.




Vi kan ikke vente til hun kravler rundt i huset og som tiden gaar kan loebe efter Benjamin. Indtil da maa hun noejes med at betragte ham og begejstret hoppe op og ned, naar de to ligger planer om hvordan de skal terrorisere deres foraeldre.

Ingen kommentarer: