20 januar 2014

Et forsinket Jul og Nytaar 2013

Man skal ikke se sig for meget omkring foer Januar er floejet forbi. Nytaarsfortsaettet omkring hyppigere opdatering af bloggen stroeg forbi lige saa hurtigt som resten af 2013.














Vi fik forventeligt taget et par billeder, saa her kommer en kort kavalkade. Vi havde som vi altid har en dejlig ferie og det er rart at se hvordan boernene hygger sig med familien, der bor langt vaek fra vores lille dagligdag.
Vi starter i loungen i Newark lufthavn en onsdag eftermiddag. Stress'en er ved at laegge sig i takt med minutternes tikken af klokken til afgang af SK909 retning CPH.














Jul paa Sjaelland med den ene halvdel af familien. Rolige dage med masser af kvalitetstid for ungerne baade udenfor i det danske vintervejr og indenfor med farmor og julemanden.


























Efter en dejlig uge tog vi bussen til Nordjylland. Der er noget rart og genkendeligt over at koere gennem Danmark paa en vaad og moerk december-aften, der regnen til trods byder paa nogle hyggelige timer med naesen mod ruden.

I Nordjylland var der masser af eventyr ved stranden, i vandland og paa legepladsen.














Vesterhavet ligger jo lige derude med sit flotte lys selv paa en kold decemberdag. Blaest er der ogsaa masser af i Danmark.














Efter saadan en kold tur er det godt man kan komme hjem i sengen og ligge og sludre med mor og far.














Der kommer flere billeder fra vores ferie hvis blot du holder ud lidt endnu...

Ingen kommentarer: