30 december 2013

Overskudslager (Part I)

Alt det, der ikke blev plads til i aarets loeb kommer her paa bloggen som en slags aarskavalkade. Billeder, der ikke har vaeret vist foer, en slags eksklusiv fraklips-potpourri uden den helt store kronologiske sammenhaeng. Vi er naaet til aarets ende og det er tid til at kigge mapper og kameraer igennem for billeder, vi gerne ville have haft vist tidligere, men som har ligget og ventet.














2013 har vaeret et travlt aar, nok det travleste nogensinde med en lille ny nummer to og familie og arbejdsliv i fuld fart.
















Aarets billeder er absolut familiepraeget. Der var engang Tusindsmil handlede primaert om cykler, traening, kulturelle oplevelser og aktiv livsstil. Idag er indholdet som du ved tegnet af familieliv i USA og en hverdag med villa, volvo og voksende forpligtelser.














Benjamin er ved at vaere en stor dreng med egne meninger og masser af mod lige bortset fra naar det drejer sig om groentsager ved middagsbordet.














Ikke to boern er ens hedder det sig, og der har vi faaet at foele i 2013. Helena kom til verden saa hurtigt hverken sygeplejerskene eller hende selv kunne foelge med. Fuld af temperament og en smule kolik var de foerste to maaneder haarde, men det er gaaet bedre og bedre for hver dag siden og idag er hun en stor, (mor)glad pige.














Soede er de begge i foraeldrenes oejne som de ligner hinanden. Vi haaber Helena kommer til at sove bedre i 2014 og at begge unger er saa glade som de er idag.















Godt nytaar!

Ingen kommentarer: