13 december 2013

Thanksgiving Ferie

Man skal ikke ryste meget paa haanden foer slut november er blevet til halvvejs jule aften. Thanksgiving i aar blev for os en stille affaere, for alle vores venner var bortrejste og vi skulle selv afsted paa ferie om loerdagen. Med andre ord blev det til masser af tid hjemme i huset brugt paa at pakke og vaere sammen med ungerne.



Vejret var koldt og klart, endnu ikke vinter temperaturer, men taet paa. Med solen fremme stadig med styrke i straalerne og meget svage vinde foeltes det stadig som om man kunne faa nogle gode timer ude enten med ungerne eller med loebeskoene. 














Heldigvis har vi udstyret til at kombinere de to, saa vi joggede en tur til stranden og tilbage igen.




Der er ikke mange mennesker ved stranden saadan en Thanksgiving morgen, men der er til gengaeld masser af sultne fjerkrae man kan haandfodre.














Vi indkoebte et stykke af en kalkun og spiste den til aften, saa det smagte lidt af Thanksgiving. Det er nok ikke en hoejtid vi kommer til at holde selvom boernene teknisk set er amerikanske statsborgere. Til gengaeld vil vi gerne drage nytte af de ekstra fridage, der giver plads til lidt tiltraengt motion.













Fredag eftermiddag gik solen ned lidt i fem og det var sidste aften inden vi skulle flyve til St. Lucia paa ferie. Saa fraa den ene smukke udsigt...




... til den naeste ud over flyvingen ned mod varmen og syv dage paa de smaa Antiller:












Ingen kommentarer: