03 november 2013

Halloween 2013














Der findes mange klassiske halloween-kostumer, der gennem tidens loeb har frekventeret fra hus til hus i jagt paa slik og soede sager: Dracula, Zombie, Frankensteins monster og det altid moderne spoegelse er nogle af de figurer, man som bosidende i USA bliver udsat for d. 31. Oktober.
Vi er i lidt af et dilemma: Paa den ene side vil vi ikke fraroeve vores boern en oplevelse, paa den anden side er den mandlige del af familien langt fra begejstret for udklaedning generelt.



Benjamin var indledningsvist heller ikke meget for at traekke i kostume, men skulle lige bruge et par minutter paa at finde ud af, hvad der foregik. 













Naboens datter kom forbi som drage og de tog sig en sludder om vind og vejr i pauserne mellem slikuddelingen. Benjamin ved endnu ikke hvad slik er, men fik en Sponge Bob slikkepind og var derefter ikke yderligere interesseret, saa vi lod som ingenting.


Skik foelge eller land fly som de siger, vi omfavner den kultur, vi er blevet en midlertidig del af. Boernene er ikke store nok til at saette pris paa hvad der foregaar, men det skal ikke afholde os fra at banke paa nabodoerene til trick-or-treat.














I vores garderobe var der indkoebt til en cocktail af jordbaer og pingvin. Det ene saet passede tilfaeldigt og det andet var godt nok noget for stort, men selv-valgt og i sikker traad med de Pingu-tegnefilm, der for tiden koerer paa iPad'en.














Soede er de da, som de sidder og venter paa der skal komme boern til vores hus, og efter at have hilst paa en stor samling spooky gaester gik vi selv en tur ud i nabolaget og noed den Amerikanske skik, som vores boern sikkert vil gentage frem over.

Ingen kommentarer: