06 august 2013

Weekend ...

Det er foerst efter vi er blevet foraeldre vi i sandhed saetter pris paa weekenden. I gamle dage kunne vi faa en masse ud af ugedagene efter arbejdstid og vaere laenge oppe. Nu er det ikke helt saa let at tage ud af huset naar der skal laves mad til fire og klares de oevrige ting i hjemmet, der er svaere at naa i dagstimerne. Naar klokken ringer ud til fredag eftermiddag saa er tiden med familien i hoejsaedet, og computeren bliver paa kontoret.














Der er masser af smil og knus at komme hjem til, og selvom ugen er lang og travl for os alle, saa har vi tit en masse aktiviteter linet op til loerdag og soendag.














Hvis ikke vi har en aftale loerdag morgen, saa tager vi gerne til stranden som noget af det foerste. Anja vil gerne ud og loebe tidligt paa dagen i forhold til varmen og da Helena typisk er oppe fra 7 til 9 saa er det et tidspunkt hvor jeg har mulighed for at vaere lidt sammen med hende. Benjamin tager med mor eller vi tager alle afsted til stranden nu hvor vi har en barnevogn med barnesaede til Benjamin.














Der er masser at se paa ved stranden. Livrederne oever tit om morgenen foer dagen starter for dem klokken 10 og vi kan vaere heldige at se traktoren rive sandet for skrald og sten.














Er det lavvande er der krabber at fange under stenene i vandkanten.














Hvis tidevandet er inde saa kan vi bade og fiske med net. Ellers er der gynger og legepladsen at boltre sig paa mens Helena sover lur eller faar mad hos Anja.














Vi vil oenske vandet i Long Island Sound var saa klart som paa billedet herover, men vi maa konstatere at vil vi bade i klart vand skal vi til Wilton YMCA, hvor der er springvand og 50 meter bassin at boltre sig i.













Hjemme til frokost klokken 12 eller 13 med indbygget middagslur. Det er typisk hvor Daddy loeber en tur mens Benjamin sover. Han tager stadig 2-3 timer og hvis Helena ogsaa sover har Anja lidt tid for sig selv. Benjamin er fuld af overspringshandlinger naar han ved sengen venter, og efter en lang uge paa kontoret er Daddy let at lokke til at blive kravlet paa.













Benjamin staar op fra lur et sted mellem 16 og 17:00. Der er det typisk tid til at starte grillen eller taenke paa hvor vi skal spise aftensmaden henne.













Eftermiddagen og aftenen tilbringer vi tit i haven eller som denne weekend ved Yachtklubben med vores venner Julia og Dave.













Saadan faar vi let en loerdag til at straekke saa langt vores familie raekker. Sommeren er lang og gavmild herovre, saa der er masser af gode dage tilbage her hvor vi har startet august og snart ser frem til at besoege Danmark i oktober maaned.

Ingen kommentarer: