29 august 2013

Til lands, til vands og fra luften ...

Det er efterhanden laenge siden vi sidst har vaeret 'i byen'. Da vi fik Benjamin tog vi ham med allerede efter 12 uger, med Helena har vi ventet lidt laengere, da hun som bekendt har stillet lidt stoerre krav til forplejningen generelt. 


Heldigvis er hun lige saa tryg i baby bjoernen som Benjamin ar det, saa den er endnu en gang blevet et kaempe hit isaer hos undertegnede. Jeg kan ikke "finde ud af Helena" som Anja kan, men jeg kan spaende hende i selen og saa er alting godt. Det er mit suveraent eneste kort i aermet.














Vores barnevogn er udstyret med barnesaede til Benjamin, hvilket er et fantastisk setup. Begge boern i prammen og saa afsted over stepperne. Det virker bedst naar Helena sover, og det goer hun heldigvis fint i 30-40 minutter foer hun igen kan komme op og faa mad eller komme i selen og foelge med.


Anja har med stor succes taget begge boern paa tur til stranden i barnevognen og med bussen hjem de faa hundrede meter. Den oplevelse har gjort stort indtryk paa Benjamin, der som ivrige blog-besoegende vil vide, er vild med Wheels On the Bus boernesangen.


Efter en formiddag med togtur, konsulatbesoeg og frokost i parken er det godt man kan komme hjem til stranden og kyle nogle sten i vandet medens lillesoester sover.


Benjamin har faaet en ferm lille kastearm og det gaar ud over baade bolde, sten og muslinger. Egentligt maa man ikke kaste med sten paa stranden, men gaesterne er blevet faerre og naar det er lavvande er der ikke saa mange, der bader. Livredderne vaelger at se den anden vej saa laenge Daddy holder kort snor i udskejelserne.



Drengens helt store passion er stadig hans dumptrucks og gravemaskiner. Han kan faa timer til at gaa med at sidde og grave sand op i ladet af lastbilen og dumpe det ud igen. Herhjemme er det perler, pasta og smaa uld-bolde, der bliver laesset mens det udenfor er alt fra sten, grus, sand og graes, der bliver eksproprieret.



Soendag er blevet fast yacht club eftermiddag med Julia og Dave og resten af deres besaetning. 














Som sommeren gaar paa haeld maa vi ty til overdaekkede arrangementer, men indtil nu er varmen i midten af tyverne og jeepen stadig aaben.



Der er nogle faa uger endnu med kapsejlads og korte aermer. Sommeren slutter efter labor day paa mandag, saa vi skal nok til at forberede os paa temperaturer under 20 grader, desvaerre.

Ingen kommentarer: