29 august 2013

Helena 4 months

Der er ikke to boern der er ens siger eksperterne og her 4 maaneder inde i forloebet med nummer to er det da ogsaa en anden hverdag, der tegner sig med Helena end med Benjamin, da han var samme alder. De ligner hinanden til forveksling, det skal vi nok give yderligere beviser paa, men der hoerer lighederne ogsaa op. Benjamin var en relativ klein dreng i forhold til den gennemsnitlige Amerikanske artsfaelle, Helena er en veritabel kaempe siger laegen - 90% percentil, altsaa blandt de stoerste 10% af 4-maaneder-aarige.




Det er ikke svaert at forstaa naar man ser paa hvor meget hun spiser. Hun sover stadig ikke igennem om natten, naermere betegnet sover hun, men hun spiser een eller to gange samtidigt. I seng klokken 20:00 med fuld mave, op og spise omkring klokken 02 og igen 05.30 typisk. Kun et par gange har hun sovet hele natten uden at skulle i pit, hvorfor og hvordan ved vi ikke, saa den kunst kan vi ikke gentage.


Soed ser hun ud, som hun sidder der med storebror, der tager sig godt af hende. Benjamin har vaeret en eksemplarisk soeskende indtil nu og vi goer alt hvad vi kan for at dele sol og vind lige. For nu at blive ved sammenligningerne, saa er Helena fire uger foran naar det kommer til stoerrelse og vaegt, men der er andre omraader, hvor vi holder lidt igen. Benjamin startede med fast foede da han blev 0,4, Helena skal grundet hendes reflux issue blive paa maelken lidt endnu. 




Familie-livet koerer paa skinner idet vi har begivet os ud i verden sammen alle fire, foerst smaa spaede skridt til stranden, yachtklubben og i supermarkedet og som du vil se i naeste indlaeg med toget til Manhattan for at indloese Dansk pas til Helena forud for vores ferie foerst til Danmark og derefter til Caribien.


Om faa uger skal Helena doebes i Danmark, flybilleterne er bestilt til foerste uge af Oktober, saa saet kryds i kalenderen ud for 6-tallet, hvis du vil med til barnedaab i Nordjylland.

Ingen kommentarer: