15 august 2013

Video Log

Vi har samlet lidt video sammen fra de sidste par måneder som en mild fredagsunderholdning op til weekenden. I Danmark er sommerferien forbi for de fleste, herovre har vi ingen ferie haft, men vejret er lige så sommerligt som det har været de sidste par måneder, så det føles som da man havde feriefri i 'gamle dage'. Videoerne handler ikke om sommerferie par tout, men de er meget sjove i sig selv.Ferie skal vi nok komme på. Vi har lige booket rejse og ophold på St. Lucia i caribien, så vi tager ned i solen når kalenderen skifter fra 11. til 12. måned. Indtil da planlægger vi rejse til Danmark i starten til midten af Oktober afhængigt af hvornår vi kan døbe Helena.I September tager Morten til Las Vegas i en uge med arbejdet, så der er masser af rejse-aktivitet i nærmeste fremtid.
Indtil da hygger vi med vores børn som du kan se på de levende billeder her. Imorgen er det lørdag, Morten skal løbe 11 mile løb om morgenen og så tager vi sikkert op til poolen og slapper af. De sidste par søndage har vi været i yacht-klubben hvilket vi nok gentager. Med sol og 25 grader i udsigt skal det nok blive en dejlig weekend.


Ultimo lille video klip er fra Benjamins første rigtige tur med bybus denne uge. "Wheels on the bus" er hans suveræne ynglingssang, og han nynner fint gennem både døre, vinduer, viskere og motoren på bussen 'all day long...'Ingen kommentarer: