11 august 2013

Soeskende ...

De er meget cute vores to afkom. Isaer fordi Helena nu er ved at naa en alder, hvor der lidt at staa imod med, naar Benjamin har lidt for store armbevaegeler.
Alt han goer er i god mening og gjort i kaerlighed. Kys og knus deler han gavmildt ud af, og er generelt meget interesseret i Helena naar hun skal sove, spise eller sidder og leger.


Sidste nyt er Benjamins interesse i at faa Helena til at sove. Om der er fordi han kender det fra sin egen hverdag med mor og far eller fordi han ved han har voksen eksklusivitet, naar lillesoester sover, det er ikke til at vide. Faktum er at han gerne vil op til Helena og ligge i hendes lift, naar hun skal sove i loebet af dagen.


Hyggeligt ser det ud som de ligger der og holder om hinanden. Helena er ikke disideret ked af opmaerksomheden, faktisk er hun meget optaget af Benjamin generel.


Hun er virkeligt blevet 'interaktiv' med resten af familien og foelger med i alt, hvad hun kan stille skarpt paa. Naar hun hoerer eller ser Benjamin foelger hendes blik hans mindste bevaegelse med begejstrede fagter og lyde.


Billedet her er opstillet, for selvom hun kan trille om paa begge sider paa nuvaerende tidspunk, saa kan hun ikke komme hele vejen om paa maven. Naar hun kommer der med foraeldrenes hjaelp ender det tit i gylp og hikke, saa vi tager tummy time paa en af de voksne istedet. Baby Bjoernen bruger vi til gengaeld mere og mere da hun er yderst tilfreds med bare at sidde og observere, isaer hvis Benjamin er i naerheden.

Ingen kommentarer: