28 juli 2013

En uge i Juli ...

Det er oftest de bevingede ord, der tager laengst at nedskrible, naar vi skal udgive et nyt indlaeg. Billederne skal vaelges og redigeres en smule, men det tager somregel kun nogle faa minutter. Efter 800 indlaeg er det udfordrende at skulle komme med kreative indslag, saa vi taenkte at vi med dette indlaeg nummer 801 vil bringe en billedkavalkade med et minimum af akompagnerende anslag.

Mandag
Ugens foerste dag byder paa cykeltur til Daddy til arbejde, Benjamin hos Lucile og Anja og Helena alene hjemme. Ugen startede med masser af varme og sol, saa Benjamin behoevede ikke toej paa i poolen.













Lucile er en utrolig soed og kaerlig dagpleje som Benjamin helt sikkert vil savne, naar han til naeste aar skal videre til pre-school.













Tirsdag slog vejret pludseligt om og de lange bukser kom ud af skabet igen. Vi fik ikke set paa det store vejrkort hvorfor det pludseligt var 18-20 grader og skyet, men taenkte at det var en flig af det typiske danske sommervejr, der floej forbi.














Anja tog Benjamin og Helena med til marinaen og saa paa baade og maager. Paa vejen hjem stoppede de ved legepladsen og spillede fodbold.













Hjemme i huset er det godt man har en legekammerat i lillesoester.














Paa arbejdsugens centrale dag er mor og Helena alene indtil drengene kommer hjem fra arbejde og Lucile. Efter en lang dag med masser af fysisk aktivitet kan det vaere rart at sidde sammen i sofaen og bare slappe af med et nyt kapitel i Peter Pedal sagaen.













Torsdag
De sidste to dage af ugen er Anja alene hjemme med begge poder, saa jeg proever at komme tidligt hjem. Ved at moede klokken 8 istedet for 8:30 kan jeg gaa lidt tidligere, saa vi har tid til en lille udflugt om aftenen.














I parken ved legepladsen er et af de mest fremtraedende traer desvaerre blevet faeldet. Det er svaert at se hvorfor, men der maa have vaeret en grund, sikkert forbundet med sidste aars Sandy storm.













Helena fik sin foerste tur i gyngestativet og vi saa nogle piger oeve sig med bat og softball inden vi gik hjem og grillede aftensmaden.

Fredag har jeg officielt fri klokken 15:00 i sommerperioden, og det proever jeg at haandhaeve.












Medens jeg sidder og taster paa computeren eller fremlaegger i et moede er familien paa stranden, hvor der denne uge har vaeret en STOR bunke sand til volley-banerne.














Benjamin er vild med at gynge hoejt, og med saadan et smil at slutte ugen af paa er det svaert at sige slut, naar man skal hjem og have frokost inden lur og Daddy kommer hjem.


Ingen kommentarer: