24 juli 2013

Kiddies

Det går afsindigt stærkt hjemme hos os. Som med alle andre børnefamilier er der nye udfordringer at stå op til hver dag, og mindst lige så mange gyldne øjeblikke.
For nu at starte med det stærke køn - Helena vokser og vokser. Hun er tre uger 'foran' Benjamin i den forstand at hun gør ting nu, som han gjorde da han var lidt ældre. Helena sidder omvendt i Baby Bjørnen fordi hun vil følge med i hvad der sker omkring hende og hun er stærk nok til at holde hovedet selv. 


Helena Baby er idag blevet tre måneder gammel og har for første gang vist at hun kan rulle sig selv om på siden, når hun ligger på legetæppet. Der kan hun iøvrigt tilbringe mange minutter, næsten halve timer, pludrende og legende med de legesager, der hænger ned foran hende. Hun griber efter tingene og er begyndt at putte dem i munden, ligesom hun er blevet god til at tage sutten når hun skal sove. 
Medicin får hun stadig, men det er flere uger siden hun sidst har haft et kolikagtigt udbrud, så det betragter vi lykkeligt som fortid.


Storebror Benjamin har ikke ændret adfærd, han er lige så betaget af lillesøster, som da hun kom ud. Hans ordforråd vokser dagligt og han kan nu tælle stort set fejlfrit til 10 på begge sprog. 3 og 7 bliver ofte glemt, men han ankommer stolt til 10 hver gang vi børster tænder eller skal skifte ble. Han ved godt hvor mange sekunder, der skal til før han kan komme afsted og lege igen. Ipad'en bliver i større grad brugt til Youtube, hvor Peter Pedal, Wheels on the bus og "Little shark" (film om hajer) er på listen over foretrukne.Anja Twentysomething
Så var det også været ugen, hvor husets frue har rundet endnu et ungdommeligt hjørne. Benjamin var flink til at pakke Anjas gaver op, nogle af dem havde han været med til at vælge aftenen før i stormagasinet, nogle af dem var fra Apple. Hele dagen igennem fejrede vi Mommy med is i sommervarmen og en tur på restaurant til aften. 


Solen skinnede som den gør det de fleste dage for tiden og vi havde ingen problemer med at holde varmen. 
Ingen kommentarer: