05 juli 2013

Kan du gaette hvem jeg er ...

Der kommer altid et postbud eller en pige til fristes man at sige, hvis man skal forholde sig til statistikken over hvor mange boern, der foedes som produkt af et aegteskabeligt sidespring.
10 procent af alle boern i Danmark har ikke den biologiske mor eller far, som de gaar og tror ifoelge Danmarks Statistik. Et sikkert tegn paa at der har vaeret 'ugler i mosen' er boern af blonde foraeldre, der kommer ud roedhaarede eller hvad med hende kvinden, der for et par aar siden skrev til Mads og Monopolet paa P3 fordi hendes barn kom ud mulat, mens Karsten - den formodede biologiske far stod og ventede med sine blaa oejne og karseklippede leverpostejshaar?
Det var en lang indledning paa et ellers kort indlaeg, pointen er at vi er ret sikre paa vi begge er foraeldre til vores to stykker afkom. Se selv her:

Foerste billede er Helena, 10 uger gammel.














Her er saa et billede fra 20. Maj 2011, hvor Benjamin netop er blevet 3 maaneder gammel. Ligheden maa siges at vaere slaaende, saa med mindre samme blikkenslager er taget med fra Basel til USA - mon ikke der er plausibel chance for der flyder samme genetiske blod i deres aarer.



Ingen kommentarer: