07 juli 2013

Summer Time

Efter et lang foraar er sommeren rigtigt slaaet igennem paa vores kanter. Foraaret har for os vaeret ideelt - Amerikanerne har ikke ikke meget fidus til 18-20 grader og smaaskyet, men som vi plejer at sige til dem: Hvor vi kommer fra regner det seks maaneder om aaret og resten af tiden er det vinter. 20 grader sol i en let brise er en sublim ret fra vejrkortet.














Sommer herovre er en vejrtegning komponeret af 28-30 graders varme med sol hele dagen og ofte garneret med en tung, klaebrig luftfugtighed. De sidste syv-otte dage har fulgt den opskrift med stoet stigende temperaturer. Heldigvis har vi noget saa sjaeldent som en jaevn vind dagen igennem, der goer det ganske behageligt indtil lidt over middag hvor solen faar rigtigt fat.














Med helligdags-fri fra arbejde og minimal traening paa programmet har vi haft fire dage med raa, ucensoreret familie-idyl. Boernene staar tidligt op selvom det er 'ferie', saa det er nogle lange men lyse dage foer der er ro i huset klokken ni. Helena er stadig oppe en gang eller to om natten for at spise, men med hjaelp fra en sut sover hun gerne til 3:00 foer hun skal have flaske og de fleste dage sover hun saa til 6:30-7:00, hvor Benjamin er oppe og ofte vaekker hende med et begejstret kys.














Vi har et par aircondition-units som de kaldes, det er den slags vindues-pynt du ser haenge ud af etageejendommene i filmene. De sluger en masse stroem og larmer under brug, men de soerger for vi har en acceptabel temperatur i vores hus.














Dynerne har vi for laengst lagt paa loftet saa vi sover i vores lagener og taepper, og de fleste naetter er der 20-21 grader udenfor.














Billederne her er alle fra denne uges aktiviteter i haven og ved stranden. Benjamin har lavet sin foerste fisk af sand, han kom stolt og tog Daddy's haand og ville vise den lille poroese skabning.














Legepladsen ved stranden er stadig et hit synes Benjamin, isaer naar man kan have mor med til at se paa.


Lidt voksentid er det blevet til - Morten har vaeret til 5 km motionsloeb og jeg har vaeret med nogle veninder ude og paddle-boarde med efterfoelgende cocktails og roeverhistorier.













Imorgen er det arbejdsdag igen, og der er 60 dage til Mortens projekt bliver lanceret, saa vi skifter gear og tager arbejdshandskerne paa de naeste 8-10 uger.

Ingen kommentarer: