30 juni 2013

Park City, Utah ...


Salgsmøder er højdepunkterne i en virksomhed, der lever af at sælge high-end sportsudstyr. Nyhederne skal vises frem til forhandlerne på bedst mulig vis, så det kræver en god lokation og et velassorteret arrangement. 
De sidste 4 år har Salt Lake City i staten Utah vaeret rammen om vores salgsmøde, hvor sælgere, forhandlere og ansatte som jeg mødes til en uge til 10 dages cykling, præsentationer og god mad. Deer Valley som ligger faciliteter til er i 2500 meter over havet, og et yndet skisportsted om vinteren. Salt Lake City var vinter-OL by i 2004 og stedet er om sommeren besøgt at MTB-ryttere og andre med hang til smuk natur og sport i blodet. Cykling, klatring og adventure - Salt Lake omraadet har alt hvad et outdoor-hjerte kan begaere.Præcis hvor mange mennesker, der deltog i løbet af de 10 dage er jeg ikke klar over, men et skud lyder paa 250. Med så mange mennesker skal der være cykler til alle, så der var hele tre demo-setups med alt fra  de nyeste landevejsprodukter til down hill maskiner. En BMX pump-track og en håndfuld professionelle ryttere rundede line-up'et af, så der var nok af se til hver eneste dag. 


Det ligner ferie, men det er det absolut ikke. En typisk dag starter klokken 7:30 med morgenmad, vil man motionere inden kan man løbe eller cykle fra klokken 6, hvor demo-området åbner. Efter morgenmad er der første præsentation klokken 8 eller senest 8:30 og det fortsætter til frokost. Omkring klokken 14:00 er der afgang på demo-tur, enten MTB eller landevej. Efter turene, der er ledet af enten lokale guides eller professionelle ryttere er der en kort præsentation klokken 17:00 inden der er dinner klokken 19:00. Med andre ord er man i gang 10-11 timer om dagen inden det er aften og man uformelt underholder gæsterne med drinks i baren eller i demo-området.  


Stedet er fantastisk med bjergrigt landskab, masser af MTB spor og gode landeveje. Jeg foretrækker MTB fordi det er så sjældent man får mulighed for at cykle et sted som dette, men en enkelt dag tog jeg landevejen op over et par pas i 2900 meters højde. Luften er tynd, så det er en rigtig god uges træning selvom man er på benene hele dagen til møder og præsentationer. 


Ugens højdepunkt var foto-shoot til et af vores kataloger og mødet med en Elg-familie på en af bjergskråningerne. Det store dyr med to kalve var heldigvis i godt humør, så selv om vi uforvarende kom kørende ind gennem dets territorium kunne vi roligt rulle forbi og undgå at blive stanget til fars.

Ingen kommentarer: