17 juni 2013

Efterslaeb

Vi har et gevaldigt efterslaeb paa bloggen som er skyld i kronisk daarlig samvitighed. Faktum er at der sker for meget om dagen og vi sover for lidt om natten til at holde bloggen opdateret i de intervaller vi selv finder passende.














Den gode nyhed er at vi alle har det godt og Helena viser stadige fremskridt. Hun er mindre fussy og mere naervarende, hun spiser MEGET og vokser hurtigere end vi kan naa at foelge med. Blestoerrelsen er sprunget fra 1 til 2 og hun vejer mere end 13 pund paa nuvaerende tidspunkt - altsaa en fordobling af vaegt paa mindre end syv uger. Hun sover laengere og laengere mellem maaltiderne om natten, igaar naesten seks timer, saa det lover godt for husfreden de kommende dage hvis vi kan holde kadencen.














Benjamin har det lige saa fint, han trives med sin lillesoester. Der bliver delt legetoej og snacks som foraeldrene maa forklare Helena er lidt for lille til endnu.














Vores soen har de sidste par dage vaeret lidt mor-syg, men det kraever ikke mere end en smule distraktion foer han er paa nye tanker. Han har faaet sin foerste is, hvilket var en stor success.














Hans yndligsbeskaeftigelser er at lege med vand i alle afskygninger, hans dumptrucks og gravkoer og sidst men ikke mindst at grave i alt, hvad der kan graves i. Han er blevet meget opmaerksom paa hvad havemulden gemmer inklusiv orme og larver i alle afskygninger.


Ingen kommentarer: