24 juni 2013

Helena 9 weeks

Ti uger er hurtigt floejet forbi siden Helena blev foedt. Det er i dag praecis 2 maaneder siden, faktisk saa praecist at jeg skriver dette indlaeg paa samme tid af dagen, som hun blev foedt. Naar linierne er nedfaeldet om en 10-20 minutter runder vi 17:30 Norwalk tid.


Helena er i hjemme med Benjamin, Anja og mine foraeldre. Jeg selv er i Utah med arbejdet, og har "kun" disse lidt sporadiske billeder med paa telefonen.
Inden jeg tog afsted fik jeg fornoejelsen af et par dage med familien og Helena er blevet saa "nem" at selv jeg toer tage hende ud paa egen haand.



Benjamin nyder besoeget af Farmor og Farfar, der hver dag giver ham en god oplevelse ved stranden, i haven eller paa udflugt. Benjamin er lidt mor-syg for tiden, saa det er fremragende at der er masser af voksne at lege med ud over mor.



Overfor Helena kunne vi ikke oenske os mere af Benjamin - han er soed, kaerlig og hele tiden interesseret i at dele med hende. Legetoejet bliver paent lagt ved siden af hende og han giver kys og kram hver gang han ser hende.


Baby Bjoernen har vi taget i brug til Helena, men det virker ikke som hun er helt vild med den endnu. Det haaber vi kommer med tiden, for det giver os haenderne fri og masser af intimt samvaerd, der ellers kan vaere svaert hvis man hele tiden skal holde hende i armene.

Da jeg forlod huset for nogle dage siden sov Helena fint fra 22:00 aften til 07:00 morgen afbrudt af et enkelt eller to pitstop om natten. Hun bliver sulten efter 3-4 timer og hun er begyndt at kunne sove videre med en sut i munden, men hun er stadig lidt tid fra at kunne sove natten igennem. Vi giver hende stadig medicin for hendes reflux acid problem og bortset fra lidt luft i maven og et stort forbrug af bleer er hun en soed og nem lille pige. Hun smiler som du kan se paa billederne og er meget opmaerksom paa hvad der foregaar omkring hende.

Ingen kommentarer: