29 oktober 2012

Transition til Paradis

Som man i triathlon skifter fra den ene gren til den anden skiftede vi soendag fra Kona downtown, race-stemning og masser af aktivitet til et resort 30 km laengere oppe af vest-kysten.

Lige saa dejligt en uge med stemning og masser af mennesker var, lige saa idyllisk og fredfyldt var det at komme lidt vaek fra det hele. Resortet hvis navn skal forblive en hemmelighed er et af de mest populaere (og dyre) resorts paa oen.



Vi var heldige at vi gennem en kollega havde moedt manageren for hele resortet, saa vi fik en markant rabat paa en uges ophold forudsat vi ville komme igen naeste aar (ja tak!). Som med de bedste skisteder i Frankrig er stedet kun for kendere, saa ingen facebook posts eller www-henvisninger i denne omgang, sorry.

Billederne siger mere end vores ord, saa her er en stroem af impressioner:

Benjamin - smil til kameraet!













Udsigten fra vores vaerelses balkon klokken 7 om morgenen..















Solnedgang klokken 18,
billedet taget fra vores bord paa resortets restaurant.














Istedet for den golde lava, der daekker oen i nogle omraader var resortet midt i en frodig oase med palmer og med en anlagt goldbane omkring hotellet var der groent saa langt oejet kunne se.

Hver morgen gik vi til stranden der laa lidt afsides i resortet, her var der faerre boelger og lavere vand, der var mere velegnet til smaa boern paa Benjamins stoerrelse.


Som du sikkert kan aflaese af billederne var stedet fantastisk smukt. Vi tog rigtigt mange billeder, mange af dem af det samme motiv - Mor, far og Benjamin i solen:




Naturen var flyttet med ind i selve hotellet, der loeb en lille flod gennem bygningen med masser af traer og palmer. I floden var der en masse fisk, flere skildpadder og hajer! Vi saa 2 sort-tippede sandhajer og to smaa hammerhajer. Meget imponerende og lige nummeret mere spaendende end de klassiske guldfisk.

Hold paa babyen og haenderne indenfor. Der er hajer i basinet!














Foerste gang vi har set en af verdens farligste hajer live.














Hver dag sluttede med taending af fakler rundt omkring resortet efterfulgt af en lang fanfare spillet paa konkylier, der markerede solnedgangen med en traditionel hyldest til havet.


Ingen kommentarer: