04 oktober 2012

Poconos Mountain

Efteraar er den aarstid flest mennesker i New England holder af. Hvert efterår eksploderer USA’s nordøstlige stater Connecticut, Maine, Massachusetts, New Hampshire, Rhode Island og Vermont i et farverigt løvfaldsshow, og løvfaldsentusiaster fra den ganske verden valfarter til de seks stater for at opleve det farverige skue.

Billede laaent fra Politiken.dk














Vi var ikke klar over der fandtes loevfald-turisme, men synet er utroligt smukt. I New England-staterne er løvfaldet en stor og indbringende turistattraktion og faktisk USA’s største tilskuersport efter amerikansk fodbold og baseball. Vi havde planlagt vores egen lille weekendtur ud i det blaa, naermere betegnet Poconos Mountain i Pennsylvania, hvor der som i New England er store omraader med efteraarets nuancer til skue.














Opholdet var egentligt som vores tur til Maine en forlaenget familie weekend med indbygget triathlon. Jeg skulle deltage i 70.3 Ironman soendag, saa vi havde fredag og loerdag sammen inden loebet. Vi boede paa den meget hyggelige, lille Dingmans Ferry Bed and Breakfast opkaldt efter "byen" Dingmans Ferry. Byen bestaar mest af en bro og et par huse og ligger midt ude i ingenting saa der var landlig idyl i det 200 gamle steenhus, hvor et meget soedt (og svensk/amerikansk) par bor med deres 13-aarige datter.















De fleste af billederne fra huset er stadig paa vores kamera, saa vi ser om vi kan faa lidt flere oploaded i weekenden. Indtil da maa du noejes med dette af Benjamin og jeg legende med agern paa spisebordet foran kaminen.














Triathlon'en foregik nogle kilometer vaek og med meget smaa veje og to transitions-zoner var det ikke saerligt familie-venligt. Derfor tog jeg afsted alene soendag morgen klokken 5.30 og kom foerst hjem ud paa eftermiddagen, med men en medalje og tid paa 5 timer og 12 minutter, hvilket var tilfredsstillende i min egen optik.















Ruten ved Poconos er kendt for at vaere meget kuperet saa med tiden 5:12 har jeg ikke cyklet hurtigt nok i Maine en maaned tidligere. Med tre minutters forskel mellem de to loeb skulle jeg helt sikkert havde vaeret taet paa eller endda under 5 timer ved Rev3 staevnet givet ruten i Poconos havde over 800 hoejdemeter, mens Old Orchard Beach kun havde 500. Det maa blive maalet for naeste aar... Nu er saesonen slut og det er tid til at slappe lidt af.

Ingen kommentarer: